| |||||||||||||||
| |||||||||||||||
| Anasayfa |Güncel | Ekonomi | Eğitim | Sağlık | Spor | Siyaset | Haber Ara | Foto Galeri | Videolar | Anketler | Sitene Ekle | RSS Kaynağı | |||||||||||||||
HABER ARAEN ÇOK OKUNANLAR |
"HAVUZ OSMAN"
Önceki dönem belediye başkanı Osman Özer “Vezirköprü'ye yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak” deyince çok sevinmiştik. Bu haberi değerli okurlarımızla o zaman paylaştık.
Biz havuzun yapılmasında eski belediye başkanı Osman Özere' tam destek verirken birileri de bu işe karşı çıkmış eleştiriler hakarete vararak mahkemelik durumlara gelinmişti. Şimdi havuzun bugün ki durumuna baktığınızda önemini anlamışınızdır. Her gün tıklım tıklım dolan havuz para kesmeye başladı. Yani yapılan yarı olimpik yüzme havuzundan vatandaşlarda memnun. Her yıl 3-4 boğulma vakası yaşanan ilçemizde Alla'a şükrolsun şimdi böyle bir durumla karşılaşmıyoruz. “Havuz Osman” yapılan bu değerli tesisin havuzunda karşı çıkanları boğmuştur. Bir ilçenin düzeninin nasıl olduğu şehir girişinden bellidir. O zaman ilçe girişine ve çıkışına büyük bir güzel tabela ile Vezirköprü'ye hoş geldiniz levhasının yanında Kunduz gibi değerli turistik yerlerimizi tanıtıcı reklamlarında yapılması, bunun yanında bölünmüş yolun bordürlerinin boyanması, ortada yolu aydınlatıcı çift taraflı lambaların takılması güzel bir estetik sağlayacaktır. Bakın sebze pazarına yıllardır derme çatma çadırların altında Pazar ihtiyaçlarımızı görüyorduk bu gün kapalı bir modern sebze pazarına kavuştuk. Ona bile Vezirköprü'ye çok lüks dediler. Bu gün vatandaşlar ondan da memnun. Şimdiki Belediye başkanımız İbrahim Sadık Edis yıllardır yapılmayan “Derici Parkı”nı halkın hizmetine açtı. Her akşam doluyor taşıyor. Memnun olmadığımız şu şehrin göbeğindeki çamlık mesire yeri. Keşke orası da elden geçirilerek; ağaçlar budansa, ışıklandırılsa kenarlarına yürüyüş parkuru yapılsa, içerisine çocuk parkı, spor aletleri konsa, oturakları masaları değişse. Canlı müzik olsa hatta aile ekonomilerine katkıda bulunma amacıyla maddi durumu iyi olmayan bayanlar orda akşamları parka gelenlere gözleme gibi hamur işleri ve semaver çayı demlese inanın ki çevre ilçelerden bile gelenler olur. Lütfen bu değerli yerlerimizi yok etmeyelim. Değerlendirelim. İnanıyorum ki Belediye Başkanı Sadık Edis'te bu konuda duyarlı olacaktır. Artık Vezirköprü partisi oluşturup birlik beraberliği sağlayalım. Basınıyla, atanmışıyla, seçilmişiyle, amiriyle, memuruyla tek yumruk olalım.
Bu habere toplam 3 yorum yazılmıştır. hakkı
[ 26 Temmuz 2010, 14:55 ]
suat bey sörgüne gönderilen ziraat bankası müdürü hakkında kimler gönderdi neden gönderildi hakkında araçtırma yapabilirmisiniz.Bu konuda birlerenin adından bahsediyorlar.Devledin memuru görevini yapmasınmı.
köprülü
[ 25 Temmuz 2010, 09:51 ]
Hayret etmemek mümkün değil, galiba başına ya taş düştü, yada birileri tarafından dizginin çekildi. Kusura bakma ama Suat Pala senden böyle yazılar okumak bana bunu düşündürttü. Sakın ha bu yazıyı beğenmediğim anlamında olmasın tam tersi olması gereken bu idi ama sen yıllardır yanlış hareket ettin. Oysa bu günkü gibi dile getirse idin belki şimdi daha çok şeylerin gerçekleşmesine yardımcı olmuş olurdun. Ama yanlışın neresinden dönersen dön iyidir. Yeterki eskiye dönme.
veli
[ 24 Temmuz 2010, 18:08 ]
havuz osman diyenler bugün cıkmışlar anayasa degişikligini hayır diye kampanyalar ve yazılar düzenliyorlar.Havuz para pasıyor kimlerin yargılanacagı belli birde utanmadan osman başkan ne yaptıki diye söz söylüyorlar.
1- hayvan pazarının belediyeye kazandırılması 2-kapalı sepze pazare yapımı 3-karayolları bakım evi yerinin belediyeye kazandırılması 4-yüzme havuz yapımı 5-orman işletmesi aslarının alınması ve sitelerin oluşumu. 6- belediyenin hiz birşeyini satmadı adam gibi başkanlığını yaptı ayrıldı.Bunları görmeyene birşey söyleyecek sözüm yok.Ben bunları görebiliyorum.Egrileri ve doğruları tartışılır ona birşey diyemem. |
YAZARLARIMIZ
|
|||||||||||||
|
Vezirköprü Yaşam Gazetesi Tel:646 20 23 & Web:H.Çinkaya
Altyapı: MyDesign Haber Sistemi |
|||||||||||||||